Roerbakspruitjes met braadworst - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 25 g boter
  • 2 runderbraadworsten
  • 1 kleine ui (, gesnipperd)
  • 1 teentje knoflook (, geperst)
  • 1 pak spruitjes (diepvries, 450 g)
  • 1 bak gekruide aardappeltjes rozemarijn (425 g)

Bereiding

  1. In koekenpan helft van boter verhitten, worsten in 15 min. op matig vuur gaarbakken. Intussen in wok ui en knoflook in rest van boter fruiten. Bevroren spruitjes door ui scheppen en 5 min. op hoog vuur roerbakken. Aardappelpartjes erdoor scheppen en geheel nog 10 min. al omscheppend bakken. Braadworst uit pan nemen, in plakjes snijden en laatste minuut met spruitjes meebakken. Gerecht op smaak brengen met zout en peper en over twee borden verdelen.
Roerbakspruitjes met braadworst - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn