Spruitjesstamppot - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 kg kruimige aardappelen
  • 500 g spruitjes
  • 1 ui
  • 40 g ongezouten roomboter
  • 400 g Cajun varkensvleesreepjes
  • 190 ml jus naturel

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en kook met een beetje zout in ca. 20 min. gaar. Maak ondertussen de spruitjes schoon, halveer en kook de laatste 10 min. mee. Snipper de ui. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui ca. 2 min. Voeg het vlees toe en bak omscheppend gaar. Voeg de jus toe en verwarm.
  2. Giet de aardappelen en de spruitjes af, vang het kookvocht op en stamp door elkaar. Maak de stamppot smeuïg met het kookvocht en breng op smaak met peper en zout. Serveer met het vlees in de jus.
Spruitjesstamppot - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn