Roerbakschotel met satésaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g rijst
  • 1 Chinese kool
  • 1 ui
  • 2 rode paprika's
  • 3 eetlepels roerbakolie
  • 1 schaaltje varkensreepjes (ca. 400 g)
  • 2 theelepels sambal
  • 1 pak kant-en-klare satésaus (400 g)

Bereiding

  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken. Varkensvlees en sambal toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kool toevoegen. Geheel ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Intussen satésaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met groente-vleesmengsel. Satésaus erover schenken.
Roerbakschotel met satésaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn