Roerbakschotel met satésaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g rijst
- 1 Chinese kool
- 1 ui
- 2 rode paprika's
- 3 eetlepels roerbakolie
- 1 schaaltje varkensreepjes (ca. 400 g)
- 2 theelepels sambal
- 1 pak kant-en-klare satésaus (400 g)
Bereiding
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 2 minuten roerbakken. Varkensvlees en sambal toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kool toevoegen. Geheel ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Intussen satésaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met groente-vleesmengsel. Satésaus erover schenken.
Roerbakschotel met satésaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn