Tortellini met room en spek - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 440 g tortellini alla carne
  • 125 g magere spekreepjes
  • 600 g trostomaten
  • 90 g koelverse pestospread
  • 1 ui
  • 260 g carbonarasaus (pot)
  • 15 g verse peterselie

Bereiding

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes uit. Was de tomaten en snijd ze in partjes. Meng met de pestospread. Snipper de ui.
  2. Voeg de ui bij het spek en bak ca. 2 min. mee. Voeg de carbonarasaus toe en verwarm mee. Snijd de peterselie fijn. Meng de tortellini met de saus. Verdeel over de borden en bestrooi met de peterselie. Serveer met de tomatensalade.
Tortellini met room en spek - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn