Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g vastkokende aardappelen
  • 4 tenen knoflook
  • 6 takjes verse tijm
  • 750 g varkensrollade
  • 3 el rode wijn
  • ½ pot vleesfond
  • 185 g artisjokbodems

Bereiding

  1. Borstel aardappels schoon onder koud stromend water. Snijd grote aardappels in vieren, halveer kleine. Pel knoflook en in braadzak aardappelen, knoflook en tijm verdelen. Leg rollade erop. Sluit zak af met binder en leg in lage ovenschaal. Prik aan bovenkant van braadzak 6 gaatjes. Bewaar tot gebruik in koelkast. Wijn en fond in pan aan de kook brengen en laat tot ca. 1 dl inkoken. Breng op smaak met zou en peper. Giet artisjokbodems af, snijd in kleine blokjes. Schep van vuur af door ingekookte fond. Schuif schaal met braadzak in midden van oven. Schakel oven in op 200 °C of gasovenstand
  2. Braad vlees in ca. 55 minuten gaar. Knip puntje van braadzak en schenk braadvocht door ingekookte fond. Laat jus op hoog vuur ca. 5 minuten zachtjes inkoken. Laat intussen rollade rusten. Snijd vlees in plakken. Leg vlees en aardappels op schaal. Schep helft van jus over rollade. Serveer rest van jus apart erbij.
Tostada met geroosterde minigroenten en minibiefstukjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn