Donder en hete bliksem - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 el bloemenhoning (pot a 450 g)
  • 2 tl Franse mosterd
  • 2 pakjes dikke plakken schouderham (a 2 plakken)
  • 2 goudreinetten (appels)
  • 1 pak aardappelpuree voor stamppot (extra grof, a 2 zakjes)
  • 1 pot appelcompote met stukjes appel (360 g)
  • ½ zakje verse bieslook (a 25 g)

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  2. Honing mengen met mosterd. Ham op aluminiumfolie leggen en dik besmeren met honingmengsel. Hampakketjes dichtvouwen. Pakketjes ca. 10 minuten in hete oven leggen. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Stukjes appel en appelcompote door hete puree scheppen en enkele minuten door en door verwarmen. Bieslook fijnknippen. Hete bliksem op smaak brengen met zout en peper. Bieslook over stamppot strooien. Serveren met hampakketjes.
Donder en hete bliksem - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn