Lamskoteletjes met couscous - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g couscous
  • 2 rode uien
  • 10 ingemaakte groene pepers (mild)
  • 2 schalen lamskoteletten (a 4 stuks)
  • 50 g ongezouten roomboter
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 1 zak verse Italiaanse roerbakgroente

Bereiding

  1. Week couscous volgens aanwijzingen op verpakking. Pel en snipper ui. Snijd pepers in stukjes en verwijder steeltjes. Bestrooi koteletjes met zout en peper. Verhit boter in koekenpan. Bak koteletjes op hoog vuur in ca. 6 minuten bruine, en van binnen rosé. Neem koteletjes uit pan en houd warm. Verhit olie in wok. Voeg ui toe en fruit ca. 2 minuten. Voeg pepers en groentemix toe en bak ca. 3 minuten mee. Meng in grote schaal couscous met groenten. Leg koteletjes op couscous en serveer direct. Lekker met tomatensalade.
Lamskoteletjes met couscous - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn