Rijst met biefstukreepjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g pandanrijst
  • 400 g biefstukken (schaal)
  • 5 el ketjap manis
  • 1 tl sambal oelek
  • 2 tenen knoflook
  • 400 g preien
  • 5 el zonnebloemolie
  • 250 g taugé (bakje)

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de biefstuk in reepjes, pel de knoflook en meng in een schaaltje de ketjap en sambal. Pers de knoflook erboven uit. Leg de biefstuk in een schaal, schep om en laat ca. 15 min. marineren.
  2. Maak de prei schoon, was hem en snijd in schuine ringen. Verhit in een wok iets meer dan de helft van de olie en roerbak de biefstuk ca. 3 min. (bewaar de marinade). Haal de biefstuk uit de wok houd deze warm. Verhit de rest van de olie en roerbak de prei ca. 3 min. Voeg de taug? toe en roerbak voor ca. 1 min. Voeg de biefstuk en de marinade toe en bak voor ca. 1 minuut mee. Serveer de biefstuk met rijst.
Rijst met biefstukreepjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn