Satévinken met sajoerboontjes - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 250 g snelkookrijst
- 5 eetlepels boter of margarine
- 4 saté- of slavinken (ca. 400 g)
- 1 zak gebroken sperziebonen (500 g)
- 1 bakje boemboe voor sajoerboontjes (125 g)
- 3 eetlepels seroendeng (pinda-kokosstrooisel)
Bereiding
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Vinken in ca. 20 min gaar bakken. Sperziebonen ca. 5 minuten koken en afgieten. Rest van boter verhitten in braadpan. Sperziebonen ca. 2 minuten roerbakken. Boemboe en 200 ml water toevoegen en geheel ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Seroendeng door rijst scheppen. Boontjes serveren met vinken en rijst.
Satévinken met sajoerboontjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn