Spaghetti met romige pestosaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g spaghetti
- 2 el traditionele olijfolie
- 250 g rundergehakt
- 400 g verse Italiaanse roerbakgroente
- 70 g tomatenpuree (blikje)
- 200 ml koksroom
- 6 el pesto rosso
- 100 g geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 1 min. Voeg de koksroom en de pesto toe. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de spaghetti met de saus en strooi de kaas erover.
Spaghetti met romige pestosaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn