Spaghetti met romige pestosaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g spaghetti
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 250 g rundergehakt
  • 400 g verse Italiaanse roerbakgroente
  • 70 g tomatenpuree (blikje)
  • 200 ml koksroom
  • 6 el pesto rosso
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Voeg de groentemix toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak ca. 1 min. Voeg de koksroom en de pesto toe. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 2 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer de spaghetti met de saus en strooi de kaas erover.
Spaghetti met romige pestosaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn