Zomerse roerbakschotel - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 700 gr krieltjes
  • 4 tomaten
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 schaaltjes runderreepjes (a ca. 250 g)
  • Provençaalse kruiden
  • 1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
  • ½ zakje verse basilicum (a 15 g)

Bereiding

  1. Krieltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Intussen tomaten wassen en in partjes snijden. In wok olie verhitten. Runderreepjes kruiden naar smaak en in gedeeltes ca. 2 minuten bakken, uit wok scheppen en warmhouden. Roerbakmix in achtergebleven olie ca. 4 minuten roerbakken. Krieltjes en runderreepjes toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Tomaatpartjes toevoegen en even meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven schotel fijnknippen. Lekker met stokbrood.
Zomerse roerbakschotel - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn