Ravioli met vier soorten kaas - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g verse ravioli 4 formaggi
  • 800 g tomatenblokjes (blik a 400 g)
  • 6 gedroogde tomaten in zakje
  • 200 g salsa ai 4 formaggi (cup 200 g)
  • 220 g hamblokjes (pak a ca. 220 g)
  • 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
  • 200 g gemengde friseesla (zak 200 g)
  • 4 el slafris naturel (fles a 400 ml)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand
  2. Kook de ravioli in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Laat intussen de tomatenblokjes uitlekken. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
  3. Verwarm in een pan de tomatenblokjes, kaassaus, tomatenreepjes, hamblokjes en kruiden zachtjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de ravioli en saus in de ovenschaal en meng goed.
  4. Gratineer de schotel ca. 10 min. Meng de sla en dressing. Serveer de ravioli met sla.
Ravioli met vier soorten kaas - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn