Roerbakschotel met lentegroenten - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 200 g verse peultjes
- 100 g groene aspergetips
- 1 gele paprika
- 4 el zonnebloemolie
- 450 g runderreepjes naturel (schaaltje a ca. 225 g)
- 200 g zwarte bonen roerbaksaus (zakje a 100 g)
- 300 g eiermie
- 2 el sojasaus
Bereiding
- Maak de peultjes schoon en snijd in ruitjes. Snijd de asperges in stukjes van ca. 2 cm. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in de wok en bak het vlees rondom bruin. Voeg de groenten toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de roerbaksaus en water toe, verwarm ca. 1 min. Schep de mie erdoor en roerbak het geheel nog ca. 2 min. Breng op smaak met sojasaus, peper en eventueel zout.
Roerbakschotel met lentegroenten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn