Roerbakschotel met lentegroenten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 200 g verse peultjes
  • 100 g groene aspergetips
  • 1 gele paprika
  • 4 el zonnebloemolie
  • 450 g runderreepjes naturel (schaaltje a ca. 225 g)
  • 200 g zwarte bonen roerbaksaus (zakje a 100 g)
  • 300 g eiermie
  • 2 el sojasaus

Bereiding

  1. Maak de peultjes schoon en snijd in ruitjes. Snijd de asperges in stukjes van ca. 2 cm. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Verhit de olie in de wok en bak het vlees rondom bruin. Voeg de groenten toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de roerbaksaus en water toe, verwarm ca. 1 min. Schep de mie erdoor en roerbak het geheel nog ca. 2 min. Breng op smaak met sojasaus, peper en eventueel zout.
Roerbakschotel met lentegroenten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn