Varkenshaassaté met wortelsalade - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 schaaltjes varkenshaasjes (a ca. 200 g)
- 1 zakje satémarinade (38 g)
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 eetlepel ketjap manis
- 3 zakjes peen julienne (a 150 g)
- 1 cup honing-mosterddressing (100 g)
- 1 pot satésaus (kant-en-klaar, 450 ml)
- 1 stokbrood
Bereiding
- Varkenshaas in blokjes snijden. Marinade maken volgens gebruiksaanwijzing met olie en ketjap. Vlees ca. 10 minuten in marinade leggen. Wortel mengen met dressing en op smaak brengen met zout en peper. Vlees aan satéstokjes rijgen. Satés op barbecue of grill in ca. 10 minuten grillen. Satésaus verwarmen in magnetron volgens gebruiksaanwijzing. Stokbrood in plakjes snijden. Satés serveren met saus, stokbrood en wortelsalade.
Varkenshaassaté met wortelsalade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn