Snelle hachee met rodekool - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 3 x 250 g rode kool
  • 1 appel (in blokjes)
  • 1 zakje hacheekruiden (10 g)
  • 3 el olie
  • 2 x 200 g runderreepjes naturel
  • 3 el allesbinder
  • 4 sjalotten (gesnipperd)
  • 150 ml rode wijn
  • 2 zakjes puree a la minute naturel

Bereiding

  1. In pan kool, appel en 2 tl hacheekruiden in weinig water afgedekt ca. 10 min zachtjes koken. In wok of braadpan olie verhitten en runderreepjes 2 min. roerbakken. Sjalot toevoegen en 2 min. meebakken. Wijn en rest van hacheekruiden toevoegen, gerecht nog 3 min verwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing met kokend water bereiden. Rodekool en hachee met allesbinder licht binden en nog 1 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met peper en eventueel zout. Puree over vier borden verdelen, kool en hachee ernaast scheppen.
Snelle hachee met rodekool - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn