Broccolistamppot met runderbraadworst - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 50 g boter
  • 1 zak aardappels (panklaar, 800 g)
  • 2 zakken panklare broccoliroosjes (a 300 g)
  • 2 x 2 runderbraadworsten
  • 1 eetlepel ketjap
  • 2 eetlepels piccalilly
  • 100 g walnoten (grofgehakt)

Bereiding

  1. In pan 1 el boter smelten. Aardappel, broccoli, zout en 150 ml water erdoor scheppen. Afgedekt in 12-15 min. zachtjes gaarkoken. Worsten met vork inprikken. In koekenpan rest van boter verhitten en worsten rondom bruinbakken. Ketjap en 100 ml water door bakvet roeren en worsten in 10 min. zachtjes gaarbraden. Aardappels en broccoli tot stamppot stampen. Op smaak brengen met piccalilly, zout en peper. Noten erdoor scheppen. Stamppot op borden scheppen en worst erop leggen. Jus erover schenken.
Broccolistamppot met runderbraadworst - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn