Groentensoep met feta - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 2 uien
  • 3 el olijfolie
  • 1 meergranenstokbrood
  • 1 pot krachtbouillon rundvlees (350 ml)
  • 1 pakje witte kaasblokjes (150 g)
  • ½ potje tapenade van zwarte olijven (a 140 g)

Bereiding

  1. Aubergine en courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olie verhitten in grote soeppan en ui 2 min. bakken. Courgette en aubergine door ui scheppen en nog 5 min. bakken. Bouillon en 3 potten water erbij schenken. Aan de kook brengen en 5 min. zachtjes koken. Tapenade door soep roeren en geheel op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier borden verdelen en kaasblokjes erover strooien. Serveren met stokbrood.
Groentensoep met feta - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn