Provençaalse roerbaksoep - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 schaaltje Provençaals gekruide runderreepjes (ca. 275 g)
  • 1 zak Provençaalse roerbakmix (400 g)
  • 1 zak voorgekookte minikrieltjes (450 g)
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • 150 ml rode wijn
  • 750 ml vleesbouillon (tablet)
  • 100 g groene olijven zonder pit (gehakt)

Bereiding

  1. In wok of braadpan helft van olie verhitten en runderreepjes hierin op hoog vuur 1 min. aanbraden. Vlees uit pan scheppen. Groentemix en krieltjes in rest van olie 1 min. roerbakken. Inhoud van blik tomatenblokjes, wijn en bouillon erbij schenken en geheel aan de kook brengen. Soep 8 min. zachtjes laten koken, halverwege vleesreepjes toevoegen. Soep in vier diepe borden scheppen en olijven erover verdelen.
Provençaalse roerbaksoep - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn