Stoofpot met braadworst, mosterd en appel - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el olie
  • 4 braadworsten
  • 1 ui (grofgehakt)
  • 250 g champignons (gehalveerd)
  • 1 goudreinet appel (in stukjes)
  • 1 kg kruimige aardappels (in stukken)
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 eetlepel grove Zaanse mosterd

Bereiding

  1. In braadpan olie verhitten en hierin braadworst rondom bruinbakken. Braadworst uit pan nemen. In bakvet ui 3 min. fruiten. Champignons toevoegen en 5 min. meebakken. Appel, 100 ml water en 1 tl zout toevoegen en aan de kook brengen. Braadworst terug in pan leggen en geheel met deksel op pan in 20 min. gaarstoven. Intussen aardappels in 20 min. gaarkoken, afgieten en droogstomen. Braadworst weer uit pan nemen en warmhouden. Crème fraîche en mosterd door stoofpot roeren. Gerecht op hoog vuur, zonder deksel, in 5 min. enigszins laten inkoken. Braadworst over vier borden verdelen. Aardappels ernaast leggen en saus erover scheppen.
Stoofpot met braadworst, mosterd en appel - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn