Spaghetti met spek in Italiaanse saus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 x 400 g broccoli
  • 300 g spaghetti
  • 1 eetlepel boter
  • 4 speklapjes
  • 1 pakje sugo pastasaus (basilicum (360 ml))
  • 4 eetlepels Italiaanse kruiden (diepvries, strooibusje a 50 g)

Bereiding

  1. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stronk in stukken snijden. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan boter verhitten. Speklapjes met peper bestrooien. Speklapjes in 10 min. per kant gaar en knapperig bakken. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Speklapjes uit pan nemen en warmhouden. Tomatensaus bij bakvet gieten en aan de kook brengen. Kruiden door saus roeren en met zout en peper op smaak brengen. Tomatensaus door spaghetti scheppen. Spaghetti met speklapjes en broccoli serveren.
Spaghetti met spek in Italiaanse saus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn