Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 net sjalotten (250 g)
  • 2 rode paprika's
  • 1 duopak krieltjes (700 g)
  • 1 eetlepel rozemarijn
  • 7 eetlepels olijfolie extra vierge (fles a 500 ml)
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 komkommer
  • 1 schaaltje gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute (ca. 300 g)

Bereiding

  1. Oven op 225 ºC voorverwarmen. Sjalotten pellen en halveren. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Krieltjes, sjalot, paprika, rozemarijn en 4 el olie omscheppen en in grote platte ovenschaal of op bakplaat scheppen. Geheel in 20 min. gaar bakken, af en toe omscheppen. Van rest van olijfolie, citroensap, zout en peper dressing kloppen. Komkommer wassen en in plakjes snijden. Dressing erdoor scheppen. In koekenpan filetlapjes in marinade in 1 min. per kant bruin en gaar bakken. Aardappel-paprikaschotel met varkensfiletlapjes en komkommersalade serveren.
Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn