Gehaktballen met worcestershiresaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g snelkook zilvervliesrijst
  • 1 schaal rundergehakt (ca. 500 g)
  • 1 zakje kruidenmix gehakt (36 g)
  • 1 eetlepel worcestershiresauce (fles a 150 ml)
  • 1 ei
  • 50 g boter
  • 1 blikje perzikschijfjes op siroop (225 g)
  • 2 zakken panklare spitskool (a 300 g)

Bereiding

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Gehakt mengen met gehaktmix, wochestershiresauce en ei. Van gehakt 12 kleine balletjes vormen. In braadpan boter verhitten en gehaktballen in 10 min. gaar en bruin bakken. Perzik laten uitlekken en siroop opvangen. Ballen uit pan halen en warmhouden. In achtergebleven vet spitskool en perzik 5 min. bakken. Ballen toevoegen en door en door verwarmen. Met zout, peper en deel van perziksiroop op smaak brengen. Rijst met gehaktballen en spitskool serveren.
Gehaktballen met worcestershiresaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn