Warme sperziebonen-aardappelsalade - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 g sperziebonen
  • 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
  • 2 rode uien
  • 200 g harde Hollandse geitenkaas (bedieningsafdeling)
  • 5 eetlepels olijfolie extra vierge (fles a 500 ml)
  • 2 eetlepels citroensap
  • 75 g zwarte olijven zonder pit
  • 1 duobakje hamreepjes (200 g)

Bereiding

  1. Sperziebonen schoonmaken. Sperziebonen en aardappelschijfjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Kaas in blokjes snijden. In kom olijfolie, citroensap, zout en peper tot dressing kloppen. Aardappel, sperziebonen, ui en ham door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen en met olijven garneren.
Warme sperziebonen-aardappelsalade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn