Gegrilde biefstuk met satésaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zak verse frites (700 g)
  • 0.2 witte kool
  • 75 g rozijnen
  • 6 eetlepels sladressing naturel
  • 4 biefstukken (a ca. 125 g)
  • 1 eetlepel olie
  • 2 cups satésaus (kant en klaar (doos a 5 cups a 80 ml))

Bereiding

  1. Frites volgens gebruiksaanwijzing frituren. Witte kool schoonmaken en (met kaasschaaf) fijnsnijden. In kom witte kool, rozijnen en dressing goed mengen. Biefstuk in blokjes snijden en aan prikkers steken. Spiesjes met zout en peper bestrooien en vlees dun met olie bestrijken. Grillpan verhitten. Biefstuk in 3 min. van buiten bruin en van binnen rosé grillen. Intussen satésaus al roerend in pan verwarmen. Spiesjes met saus, frites en salade serveren.
Gegrilde biefstuk met satésaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn