Zuurkoolstamppot met romige kipfilet - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zak zuurkool (500 g)
  • 1 zak aardappelpuree (in deelblokjes (diepvries, 750 g))
  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 25 g boter
  • 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 350 g)
  • 1 bekertje crème fraîche (light (125 ml))

Bereiding

  1. Zuurkool met 4-5 el water in 25 min. zachtjes gaarkoken. Puree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Uien pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en ui fruiten. Paprika erdoor scheppen en nog 5 min. bakken. Kip erbij scheppen en in 5 min. rondom bruinbakken. Crème fraîche erdoor roeren en zachtjes meewarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Zuurkool en aardappelpuree door elkaar roeren en over vier borden verdelen. Kipfilet met saus erover scheppen.
Zuurkoolstamppot met romige kipfilet - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn