Rundvleesreepjes met romige peperpasta - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 bakje champignons (250 g)
  • 1 rode paprika
  • 1 zakje verse peterselie (30 g)
  • 300 g farfalle (strikjespasta)
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 schaaltje runderreepjes (naturel (ca. 300 g))
  • 250 g verse roomkaas
  • gekleurde peperkorells, gemalen

Bereiding

  1. Ui fijnsnipperen. Champignons schoonvegen en in kwarten snijden. Paprika wassen en in dunne reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Farfalle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok olie verhitten en runderreepjes 3 min. roerbakken. Ui en champignons toevoegen en meebakken. Laatste moment paprika erdoor scheppen (enkele reepjes bewaren). Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak en door farfalle scheppen. Pasta over vier borden verdelen. Vlees met groenten ernaast serveren. Gerecht met peterselie en rest van paprika bestrooien.
Rundvleesreepjes met romige peperpasta - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn