Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 375 g tagliatelle bicolore
  • 50 g pijnboompitten
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 250 g magere spekreepjes
  • 600 g verse spinazie
  • 100 g blanke rozijnen

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
  2. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de spekreepjes met de ui en knoflook 4 min. Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Schep de rozijnen erdoor zodra alle spinazie geslonken is en warm 1 min. mee. Verdeel de tagliatelle over borden en schep het spinaziemengsel erop. Bestrooi met de pijnboompitten.
Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn