Farfalle met gehakt en tomaten-mascarponesaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g farfalle (pasta)
  • 1 ui
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 350 g half-om-halfgehakt
  • 400 g verse Italiaanse roerbakgroente
  • 450 g verse pastasaus tomaat-mascarpone ((bakje à 225 g))
  • 50 g geraspte belegen 30 kaas

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 °C. Pel en snipper de ui. Verhit in een braadpan de olie en fruit de ui 2 min. Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg de roerbakgroente toe en bak 3 min mee.
  2. Schep de helft van de pasta in een ingevette ovenschaal. Verdeel het gehakt-groentemengsel over de pasta en schep de helft van de tomaten-mascarponesaus erop. Dek af met de rest van de pasta en verdeel de rest van de tomaten-mascarponesaus erover. Bestrooi de schotel met de kaas. Laat de schotel in het midden van de oven in ca. 15 min. door en door heet worden en bruin kleuren.
Farfalle met gehakt en tomaten-mascarponesaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn