Runderreepjes met tomatensaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 eetlepels boter
  • 1 schaal runderreepjes naturel (ca. 300 g)
  • 500 ml tomatensaus (sugo traditionale (fles 690 g))
  • 2 zakjes risotto alla Milanese (a 165 g)
  • 2 zakjes boontjesmix (a 250 g)

Bereiding

  1. Uien en knoflook pellen en snipperen. In hapjespan 3 el boter verhitten. Runderreepjes rondom dichtschroeien. Vuur laag zetten en ui en knoflook bij vlees doen. Geheel 2 min. bakken. Tomatensaus erbij schenken. Saus 20 min. met deksel op pan op laag vuur stoven. Risotto met rest van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Boontjesmix in 5 min. beetgaar koken. Runderreepjes met tomatensaus, boontjes en risotto serveren.
Runderreepjes met tomatensaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn