Wokschotel met runderreepjes en paksoi - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 struik paksoi (ca. 500 g)
  • 1 rode paprika
  • 3 bosuitjes
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 schaaltje runderreepjes naturel (ca. 300 g)
  • 2 zakjes Chinese roerbaksaus oester & knoflook (a 150 g)
  • 2 zakjes zachte woknoodles (pasta, a 300 g))

Bereiding

  1. Paksoi schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. In wok olie verhitten en vlees 5 min. bakken. Paprika 2 min. meebakken. Paksoi in gedeelten toevoegen en roerbakken tot het slinkt. Roerbaksaus door mengsel roeren. Noodles erdoor scheppen en 2 min. mee verwarmen. Wokschotel over vier borden verdelen en met bosui bestrooien. Lekker met cassavekroepoek.
Wokschotel met runderreepjes en paksoi - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn