Thaise saté en currygroenten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g pandanrijst
  • 450 g biefstuk
  • 3 eetlepels Thaise groene currypasta (potje a 225 g)
  • 2 uien
  • 1 zak driekleuren paprika
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 150 ml kokosmelk

Bereiding

  1. Satéprikkers 1 min. in water leggen om verbranden te voorkomen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Biefstuk in blokjes snijden en met 1 1/2 el currypasta bestrijken. Blokjes aan satéprikkers rijgen. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In wok helft van olie verhitten en uien met paprika 5 min. roerbakken. Rest van currypasta en kokosmelk erdoor roeren en zachtjes verhitten. In koekenpan of grillpan rest van olie verhitten. Saté in 3 min. gaar bakken. Saté met groenten en rijst serveren.
Thaise saté en currygroenten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn