Stamppot paksoi met satéballetjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 kg aardappels (kruimig)
  • 1 schaal tartaar (350 g)
  • 4 eetlepels pindakaas (25% minder vet, pot a 350 g)
  • 1 ei
  • 4 eetlepels vloeibare margarine
  • 3 eetlepels ketjap
  • 2 struiken paksoi
  • 100 ml melk (mager)

Bereiding

  1. Aardappels schillen en in stukken snijden. Aardappels in ca. 20 min. gaarkoken. Tartaar met pindakaas en ei mengen. Van tartaar 8 balletjes draaien. Margarine in pan verhitten en balletjes rondom bruinbakken. Boter afblussen met water en ketjap en balletjes met deksel op de pan in 15 min. gaar laten worden. Paksoi in reepjes snijden en wassen. Melk verwarmen. Aardappels met paksoi en melk door elkaar stampen en kort nog even verhitten. Met peper en zout op smaak brengen. Stamppot met tartaarballetjes en jus serveren.
Stamppot paksoi met satéballetjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn