Slavinken met aardappels en jus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 netten spruiten (a 450 g)
  • 800 g aardappels
  • 6 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 schaaltjes slavinken (a 2 stuks)
  • 150 g belegen kaas
  • 1 bakje schenkjus (met uitjes (175 ml))

Bereiding

  1. Spruiten schoonmaken en 3 min. voorkoken. Aardappels schillen, halveren en met weinig zout in 20 min. gaarkoken. In pan 3 el olie verhitten en slavinken in 18 min. bruin en gaar bakken. In wok andere helft olie verhitten en spruiten 15 min. roerbakken. Kaas raspen. Jus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en tussentijds doorroeren. Kaas, peper en spruiten door elkaar scheppen en nog even verwarmen, zodat kaas smelt. Aardappels met slavink en spruiten serveren. Jus over aardappels schenken.
Slavinken met aardappels en jus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn