Andijvie-paprikastamppot met worst - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 braadworsten
  • 1 el vloeibare margarine
  • 1 rode paprika
  • 1 zakje gebonden jus naturel (zakje 29 g)
  • 1 dl halfvolle melk
  • 400 g koelverse gesneden andijvie

Bereiding

  1. Wel de braadworsten in heet water. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook 20 min. Verhit in een koekenpan de margarine en bak de braadworsten bruin. Giet een scheutje water bij de braadworsten, doe een deksel op een pan en braad de worst in 20 min. gaar. Snijd de paprika in reepjes. Verhit in een pan de margarine en bak de paprika 2 min. Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de melk in 4 sec. in de magnetron op 900 watt. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en meng dit met de andijvie en paprika. Breng met melk, zout en margarine op smaak. Serveer met worst en jus.
Andijvie-paprikastamppot met worst - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn