Pepertartaarballetjes met rijst en broccoli - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g snelkookrijst
  • 1 ui
  • 1 schaal rundertartaar (ca. 300 g)
  • 2 theelepels knoflookpeper (kruidenmolen a 40 g)
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 1 ei
  • 3 eetlepels vloeibare margarine
  • 600 g broccoli
  • 1 bekertje crème fraîche (half vet (125 ml))

Bereiding

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en fijnsnipperen. Tartaar mengen met ui, knoflookpeper, zout, paneermeel en ei. Van mengsel kleine balletjes vormen. In braadpan margarine verhitten. Balletjes in 10 min. gaar en bruin bakken. Broccoli schoonmaken en in weinig water in 5 min. beetgaar koken. Balletjes uit pan halen en warmhouden. Crème fraîche bij bakvet roeren en 1 min. meeverwarmen. Balletjes met saus, rijst en broccoli serveren. Bord met gemalen knoflookpeper garneren.
Pepertartaarballetjes met rijst en broccoli - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn