Pasta met tartaar en champignon-broccolisaus - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 400 g pasta (rode)
- 400 g champignons
- 1 struikje broccoli
- 3 eetlepels (olijf)olie
- 300 g rundertartaar
- 5 theelepels strooibouillon bospaddestoelen (potje a 120 g)
- 125 ml slagroom
- 1 zakje verse peterselie (30 g)
Bereiding
- Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Broccoli in roosjes snijden, steel in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en tartaar in 3 min. rulbakken. Champignons en broccoli toevoegen en 7 min. meebakken. Strooibouillon en slagroom toevoegen en saus door en door verhitten. Peterselie fijn knippen. Pasta met champignonsaus serveren en met peterselie en peper bestrooien.
Pasta met tartaar en champignon-broccolisaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn