Rundvlees Teriyaki met wilde rijst - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g wilde en witte rijst (pak a 500 g)
  • 2 uien
  • 2 eetlepels (zonnebloem)olie
  • 300 g runderreepjes naturel
  • 1 zakje gesneden spitskool (300 g)
  • 1 zakje peen julienne (wortelreepjes, 150 g)
  • ½ flesje teriyaki woksaus (a 240 ml)

Bereiding

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten en uien 3 min. roerbakken. Vlees toevoegen en nog 3 min. roerbakken. Groente erbij scheppen en nog 3 min. roerbakken. Woksaus erbij schenken en nog 1 min. meewarmen. Wokschotel over vier borden verdelen. Met rijst serveren.
Rundvlees Teriyaki met wilde rijst - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn