Erwtensoep met hutspotgroenten - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 350 g spliterwten
  • 1 erwtensoeppakket (400 g)
  • 1 grote aardappel
  • 1 zakje selderij (40 g)
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 pak hutspotgroenten (500 g)

Bereiding

  1. Spliterwten wassen. In grote pan 1 1/2 liter water, erwtensoeppakket en spliterwten met zout en peper aan de kook brengen. Ca. 40 min. laten koken onder af en toe roeren. Aardappel schillen, in blokjes snijden en aan soep toevoegen. Soep nog 20 min. laten koken. Selderie fijnsnijden. In wok olie verhitten en hutspotgroenten en helft van selderie 5 min. roerbakken. Vlees uit pan halen en fijnsnijden. Fijngesneden vlees en hutspotgroenten aan soep toevoegen en roeren. Soep over vier borden verdelen en met rest van selderie garneren. Lekker met Fries roggebrood met katenspek.
Erwtensoep met hutspotgroenten - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn