Frites met varkenshaas in een jasje - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 8 vellen filobladerdeeg (diepvries)
  • 1 schaal varkenshaas (met pesto (ca. 300 g))
  • 4 eetlepels olie
  • 2 zakken worteltjes & peultjes (a ca. 350 g)
  • 4 takjes peterselie
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt (mager)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 zak Vlaamse frites (700 g)

Bereiding

  1. Filo bladerdeeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Spreid 4 vellen filodeeg uit op het aanrecht en bestrijk ze dun met olie. De andere 4 vellen hier op leggen. Elk stukje varkenshaas in filodeegpakje wikkelen. Naad vastdrukken en pakketje rondom met olie insmeren. Pakketjes met naad naar beneden op ingevette bakplaat leggen. Pakketjes in midden van oven in 20 min. gaar en knapperig bakken. Worteltjes en peultjes in 14 min. beetgaar koken. Frituurvet verhitten. Peterselie fijnhakken en met mayonaise en yoghurt mengen. Teentjes knoflook boven mayonaise uitpersen en met zout en peper op smaak brengen. Frites in 3 min. goudbruin bakken. Met mayonaise, groenten en vleespakketjes serveren.
Frites met varkenshaas in een jasje - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn