Noedelsoep met rundvlees en champignons - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 bakje champignons (250 g)
  • 1 spitskool
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 schaaltje rundvleesreepjes naturel (300 g)
  • 1 vleesbouillontablet
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 1 zak noodles (2x 150 g)

Bereiding

  1. Champignons en spitskool schoonmaken. Champignons halveren. Spitskool in reepjes snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. In soeppan olie verhitten. Vleesreepjes toevoegen en 1 min. bakken. Champignons, spitskool en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Bouillontablet, 1,5 l kokend water en ketjap toevoegen. Aan de kook brengen, 2 min. laten koken. Noodles 1 min. meeverwarmen. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Soep in grote kommen serveren.
Noedelsoep met rundvlees en champignons - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn