Roergebakken spitskool met spekjes - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g witte rijst (zak)
  • 1 verse spitskool
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 500 g gerookte spekblokjes (bakje)
  • 2 el kerriepoeder
  • 28 g AH mix voor groentesaus (zakje)
  • 2 dl kraanwater

Bereiding

  1. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Spitskool fijnsnijden. Snijd ui in ringen en knoflook in plakjes. Wok verhitten en hierin spekblokjes 3 min. uitbakken. Spitskool, ui en knoflook 5 min. meebakken.
  2. Kerriepoeder, groentesaus en water toevoegen. Goed mengen en 2 min. laten pruttelen. Naar smaak peper toevoegen. Warme rijst en roergebakken spitskool over borden verdelen.
Roergebakken spitskool met spekjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn