Roergebakken spitskool met spekjes - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 250 g witte rijst (zak)
- 1 verse spitskool
- 2 uien
- 1 teen knoflook
- 500 g gerookte spekblokjes (bakje)
- 2 el kerriepoeder
- 28 g AH mix voor groentesaus (zakje)
- 2 dl kraanwater
Bereiding
- Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Spitskool fijnsnijden. Snijd ui in ringen en knoflook in plakjes. Wok verhitten en hierin spekblokjes 3 min. uitbakken. Spitskool, ui en knoflook 5 min. meebakken.
- Kerriepoeder, groentesaus en water toevoegen. Goed mengen en 2 min. laten pruttelen. Naar smaak peper toevoegen. Warme rijst en roergebakken spitskool over borden verdelen.
Roergebakken spitskool met spekjes - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn