Macaroni met boemboe ham en kaas - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 bakje boemboe Sajoer Tjampoer (100 g Conimex)
  • zout
  • 350 g macaroni
  • 1 dikke plak jong belegen kaas (ca. 150 g)
  • 2 eetlepels roerbakolie
  • 2 zakjes Chinese roerbakmix (` 250 g)
  • 2 pakjes hamreepjes (ca. 200 g)

Bereiding

  1. Boemboegroenten ca. 10 minuten weken in 2 dl kokend water. In grote pan ruim water aan de kook brengen. Zout en macaroni toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Korstjes van kaas snijden en kaas in kleine blokjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten. Roerbakmix ca. 3 minuten roerbakken. Boemboe ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en erdoor scheppen. Kaas en ham erdoor scheppen. Macaroni al omscheppend op laag vuur verwarmen tot kaas begint te smelten. Op smaak brengen met zout. Aan tafel ketjap (manis) erbij geven.
Macaroni met boemboe ham en kaas - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn