Risotto met paddenstoelen en gehakt - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 50 g ongezouten roomboter
  • 300 g rundergehakt (schaal)
  • 800 g verse Italiaanse roerbakgroente
  • 275 g risotto ai funghi (pak)
  • 1 liter rundvleesbouillon van tablet (van 2 tabletten)
  • 175 g geraspte jonge kaas (zakje)

Bereiding

  1. Smelt in een diepe pan 25 g boter. Bak hierin het gehakt al roerend rul. Voeg de groenten toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de rijst toe en bak 1 min. mee. Voeg al roerend en beetje bij beetje de bouillon toe. Kook de rijst in ca. 20 min. gaar, roer regelmatig. Voeg eventueel extra bouillon toe als rijst te droog wordt. Breng de risotto eventueel op smaak met zout en peper. Roer de boter erdoor en laat met de deksel op de pan 2 min. staan. Verdeel de risotto over de borden en bestrooi met de kaas.
Risotto met paddenstoelen en gehakt - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn