Rosbief-witlofsalade - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 100 g roquefort ((blauwaderkaas), verbrokkeld)
  • 2 el mayonaise
  • 2 stronken witlof
  • 2 zakken rucola (sla, a 75 g)
  • 1 bosje radijs
  • 150 g rosbief (in plakken)
  • 50 g walnoten (grof gehakt)

Bereiding

  1. Pureer met de staafmixer de helft van de kaas met 2 el water en de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en haal de blaadjes los. Schep de rucola en het witlof om met de dressing en verdeel over 4 borden. Pluk de radijsjes van de takjes en rol de rosbief op tot 'roosjes'. Verdeel de rosbief, walnoten en de radijsjes over de salade.
Rosbief-witlofsalade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn