Zomers stamppotje met jus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 pakje schouderham (150 g)
  • 8 eetlepels margarine
  • 2 theelepels cajunkruiden
  • 1 zak Mexicaanse wokmix (diepvries, 750 g)
  • 1½ kg kruimige aardappels (zak 5 kilo)
  • 100 ml halfvolle melk
  • 1 zakje vleesjus (20 g)

Bereiding

  1. Ham in reepjes snijden. In koekenpan 1 eetlepel margarine verhitten en hamreepjes met cajunkruiden in circa 4 minuten bakken. In wok 4 eetlepels margarine verhitten. Wokgroenten in 5 minuten roerbakken. Ondertussen aardappels schillen, in stukken snijden en in circa 15 minuten gaarkoken. Afgieten en fijnstampen, samen met de rest van de margarine en de melk. Wokgroenten en hamreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.
Zomers stamppotje met jus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn