Catalaanse braadworst met courgetterijst - Albert Heijn
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g witte rijst
- 1 stukje chorizoworst (50 g)
- 2 courgettes
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels olijfolie extra vierge (classico (fles a 500 ml))
- 1 schaaltje Catalaanse worstjes (270 g)
- ½ bakje geroosterde amandelen (a 175 g)
- 2 eetlepels paprikapoeder
Bereiding
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Afgieten. Chorizo in stukjes snijden. Courgettes in plakjes snijden. Ui pellen en in halve ringen snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten, hierin braadworstjes 15 min. bakken. In koekenpan rest olie verhitten en hierin chorizo, courgette, ui en knoflook 5 min. bakken. Amandelen, gekookte rijst en paprikapoeder toevoegen en 3 min. meebakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Courgetterijst met chorizo over 4 borden verdelen en braadworst ernaast leggen.
Catalaanse braadworst met courgetterijst - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn