Catalaanse braadworst met courgetterijst - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g witte rijst
  • 1 stukje chorizoworst (50 g)
  • 2 courgettes
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie extra vierge (classico (fles a 500 ml))
  • 1 schaaltje Catalaanse worstjes (270 g)
  • ½ bakje geroosterde amandelen (a 175 g)
  • 2 eetlepels paprikapoeder

Bereiding

  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Afgieten. Chorizo in stukjes snijden. Courgettes in plakjes snijden. Ui pellen en in halve ringen snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten, hierin braadworstjes 15 min. bakken. In koekenpan rest olie verhitten en hierin chorizo, courgette, ui en knoflook 5 min. bakken. Amandelen, gekookte rijst en paprikapoeder toevoegen en 3 min. meebakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Courgetterijst met chorizo over 4 borden verdelen en braadworst ernaast leggen.
Catalaanse braadworst met courgetterijst - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn