Hartige taart met wortelsalade - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 5 plakjes diepvries bladerdeeg
  • 300 g koelverse broccoliroosjes
  • 340 g Smac (blik 340 g)
  • 4 middelgrote eieren
  • 200 ml koksroom (bekertje 200 ml)
  • 150 g geraspte oude Goudse kaas 48
  • 2 winterpenen
  • 3 el honing-mosterddressing (fles a 270 ml)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 225 ºC of gasovenstand
  2. Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Verdeel de broccoli in kleinere roosjes, kook ca. 3 min. spoel af met koud water en laat uitlekken.
  3. Snijd de smac in reepjes. Klop de eieren los, roer de koksroom en kaas erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vet de taartvorm in, bekleed met bladerdeeg. Prik er gaatjes in met een vork.
  4. Verdeel achtereenvolgens smaak, broccoli en eiermengsel erover. Bak in het midden van de oven de taart in ca. 40 min. gaar en lichtbruin. Schrap de wortels en rasp grof. Schep de dressing door de wortels. Serveer de taart met wortelsalade.
Hartige taart met wortelsalade - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn