Shoarmapizza met knoflooksaus - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 450 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
  • 600 g pizzadeeg met tomatensaus (koelvers)
  • 250 g shoarmavlees
  • 150 g geraspte kaas voor pizza
  • 500 g tomaten
  • 260 ml knoflooksaus (flesje)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de groenten in een ruime pan met kokend water 3 min. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Vet de bakplaat in. Rol het pizzadeeg op de bakplaat los en trek uit tot de lap zo groot is als de bakplaat. Bestrijk het deeg met de tomatensaus uit de verpakking. Verdeel hierover de diepvriesgroenten en het shoarmavlees. Strooi de kaas erover. Bak in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Maak de tomaten schoon, snijd in partjes en meng met 2 el. knoflooksaus. Snijd de pizza in stukken en serveer met de knoflooksaus en tomatensalade.
Shoarmapizza met knoflooksaus - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn