Broodje warm vlees met bieslookpesto - Albert Heijn

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 3 bosuitjes
  • 500 g groene asperges
  • 2 sneetjes witbrood
  • 2 eetlepels olie
  • 3 blikjes mosterdsoep (à 400 g)
  • 1 pak doperwten (diepvries) (450 g)
  • 1 pak hamreepjes (ca. 200 g)
  • peper

Bereiding

  1. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Van asperges van onderkant ca. 2-3 cm houtachtige uiteinden afsnijden en asperges in stukjes van ca. 2 cm snijden. Van brood korstjes afsnijden en brood in blokjes snijden. In pan olie verhitten en broodblokjes al omscheppend in ca. 2 minuten goudbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken.
  2. Mosterdsoep volgens gebruiksaanwijzing aan de kook brengen. Asperges, doperwten en bosui toevoegen en soep 5 à 6 minuten zachtjes laten koken. Hamreepjes door soep roeren en op smaak brengen met peper. Soep over vier borden verdelen. Garneren met croutons. Serveren met sneetjes brood.
Broodje warm vlees met bieslookpesto - Albert Heijn is een recept van Albert Heijn