Vegetarische traybake van pompoen, gnocchi en honinggeitenkaas
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 900 g diepvries pompoenblokjes
- 4 el milde olijfolie
- 500 g gnocchi
- 124 g verse geitenkaas met honing
- 40 g gerookte amandelen
- 40 g rucola
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Verdeel de pompoenstukjes over een met bakpapier beklede bakplaat, meng met de olie. Maak een cirkel voor de geitenkaas in het midden vrij.
- Rooster de pompoen ca. 25 min. in het midden van de oven.
- Voeg na 15 min. baktijd de gnocchi (schaal) toe, schep om met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de geitenkaas in het midden.
- Hak ondertussen de amandelen grof. Haal de bakplaat uit de oven en meng de geitenkaas met de pompoen en gnocchi.
- Verdeel de rucola erover en bestrooi met de amandelen.
Vegetarische traybake van pompoen, gnocchi en honinggeitenkaas is een recept van Albert Heijn