Vegetarische traybake van pompoen, gnocchi en honinggeitenkaas

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 900 g diepvries pompoenblokjes
  • 4 el milde olijfolie
  • 500 g gnocchi
  • 124 g verse geitenkaas met honing
  • 40 g gerookte amandelen
  • 40 g rucola

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Verdeel de pompoenstukjes over een met bakpapier beklede bakplaat, meng met de olie. Maak een cirkel voor de geitenkaas in het midden vrij.
  3. Rooster de pompoen ca. 25 min. in het midden van de oven.
  4. Voeg na 15 min. baktijd de gnocchi (schaal) toe, schep om met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg de geitenkaas in het midden.
  5. Hak ondertussen de amandelen grof. Haal de bakplaat uit de oven en meng de geitenkaas met de pompoen en gnocchi.
  6. Verdeel de rucola erover en bestrooi met de amandelen.
Vegetarische traybake van pompoen, gnocchi en honinggeitenkaas is een recept van Albert Heijn